Killuke kiitust

Tõnu Sepp

Juba kaks aastat on Ingemar pakkunud SEB privaat- ja korporatiivpanganduse VIP klientidele korraldataval golfivõistlusel meeleolukat võistlusjärgset õhtupoolikut. Ettevalmistus, koos muusikavaliku ja kõikide teiste vajalike eriefektidega, on alati väga hästi ettevalmistatud ja perfektselt läbi viidud. Klientide tagasiside üritusele on olnud alati 5+. Suur aitäh ja kohtumiseni järgmistel üritustel!

Sandra

Ingemari pühendumus ja organiseerimisvõime oma töös on lihtsalt super! Kogu sünnipäevaõhtu oli nii hästi sisustatud. Olen väga tänulik, et just Sina minu sünnipäeva nii meeldejäävaks tegid! Alates mõttest kuni teostuseni välja oli kõik suurepärane! Järgmise korrani✨

Jonne-Liis

Milline äge ja lõbus pidu sai peetud ja kõik tänu Sulle Ingemar. Peokorraldamine sujus väga ladusalt,  kuna ideed mida  välja pakkusid tundusid vahvad ja kaasahaaravad. Nii ka läks, külalised räägivad siiani kui lõbus pidu oli.  Tehnika mille olid kohale toonud pani südame kiiremini muusikarütmis põksuma ja jala tatsuma. Soovitan väga Ingemariga koostööd teha ja oma peole kutsuda. Kõik oli super 👏👏👏

Tiina & Mati

Hea Ingemar! Täname Sind, et aitasid muuta meie peo nii meeleolukaks ja meeldejäävaks. Sinu pakutud ideed olid superlahedad ja teostus viis pluss! Loodame sinu abile ka tulevikus😁

Heivi & Veiko

Mõnusa ja sooja vastuvõtuga DJ meie pulmas! Super oma alal ja ka inimesena väga hooliv ja hoolas, et peod sujuksid sujuvalt ja meeldejäävalt. Soovitame soojalt ja soovime palju plaadikeerutamist ja vahvaid pidusid edaspidiseks 💚

Maire & Toomas

Südamlikud tänud meie juubelite korraldamise eest. Kõik tegevused olid väga hästi valitud. Kuna meil oli merestiilis pidu oli ka Ingemar riietatud vastavalt. Kõik peokülalised olid ka organiseerimise ja tegevustega väga rahul. Suur tänu Sulle Ingemar! Kui tuleb järgmine pidu siis juba teame kuhu pöörduda.

Kadi & Ahti

Võib öelda, et see oli parim kogemus!
Alates hinnapakkumisest kuni peo lõpuni välja oli kõik väga professionaalne ! Palju ideid ja ettepanekuid, mis teevad õhtu põnevamaks. Muusika oli supper, õhtujuhtimine mõnusalt mahe ja mitte liiga agressiivne. Nautisime igat hetke ja soovitan siiralt !
Suur- suur aitäh, Ingemar !
Sa oled üliäge !

Aalo

Jäin algusest lõpuni ürituse korraldamisega rahule! Ingemari poolt välja pakutud ideed, õhtukava ajaliselt paika panemine, ning kogu õhtu juhtimine ja mängude läbiviimine lihtsalt Super!
Ingemar tõmbas kogu rahva, alates peo esimestest minutitest käima.
Kindlasti järgmiste üritusteni!

Marge

Mul oli Ingemari juhtimisel ülitore sünnipäevapidu. Enne tähtsat õhtut oli palju organiseerimist ja pea ragistamist, aga peol ei pidanud ma millegi pärast muretsema, sain täiega nautida ja Ingemar hoolitses selle eest, et kôik sujus valatult.
Ingemar on väga meeldiv, vahetu, super suhtleja, professionaalne õhtujuht ja DJ. Tegevused olid lõbusad ja kaasahaaravad ning rahvas tantsis hommikuni. Külalised juba avaldasid soovi, et järgmine aasta tahaks jälle sellist pidu.
Ingemaril on väga vahvad ideed kuidas sinu üritus eriliseks muuta. Väga rahul, tuhat tänu Ingemar!

Heidi

Mul oli väga äge pidu! Hommikul mõned külalised küsisid, et kas õhtujuht oli minu hea tuttav. Ehk et eesmärk sai täidetud 🙂 Koos Kallisaba rahvaga moodustasite professionaalse tiimi. Sain end tunda hästi ja pidu nautida. Hommikul ärkasin ja mõtlesin, et hmm, kui vanaks ma nüüd saingi…30?

Kairi

Otsus, et Ingemar viiks sünnipäeva läbi, oli väga õige! Õhtu oli mõnus ja kõik toimis ideaalselt nagu eelnevalt olime arutanud. Nii mina kui külalised jäid väga rahule üritusega, aitäh! 🙂

Kairiin & Andi

Me teame, et pulmapeo korraldamine on raske, peab tegema sadu kui mitte tuhandeid otsuseid detailide kohta ja viima ennast erinevate asjadega kurssi. Kulutasime näiteks 9h erinevate ilutulestike vaatamisele ja väljavalimisele, 6h saali dekoratiivpiltide otsimiseks, 10h peol osalejatele sobivate istekohtade paigutamiseks jne. Me arvame, et Sa oled hetkel jõudnud täpselt õigesse kohta oma pulmaisa või peojuhi otsingul ja sa ei pea rohkem oma pead vaevama, sest Ingemar on õige mees Sinu pidu korraldama. Tal on väga hea tunnetus peole sobiva tempo, meelelahutuse, muusika ja nalja jaoks ning ta suudab kiirelt kohaneda ettevaatamatustega. Meie kiidame Ingemari ülivõrdes nagu meie peo osalisedki ja seetõttu julgeme ka soovitada. Kui veel kahtled, leia aega temaga kohtumiseks ja ma usun et saad isegi aru, miks me julgeme teda soovitada.

Kaisa

Jäin Peoelamuse poolt korraldatud HAVI Logistics tänuüritusega väga rahule. Kõik oli paigas ja sujus laitmatult  – nii eeltöö kui ka korralduslik pool terve õhtu vältel. Ja korraldada üritust veel niivõrd lühikese ajaga, kõigest 1,5 nädalaga. Sain klientidelt palju kiitussõnu ka peale üritust, kõik olid väga üllatunud ja ei osanud õhtult midagi nii vahvat oodata. Kui tekib tulevikus võimalust uuesti midagi sellist korraldada siis Sa oled õige inimene selleks 😉

Getter & Urmas

Ingemar teeb oma tööd südamega, ta on väga detailne, suur nõuandja, abivalmis, ideede looja, et jääkski kiitma. Neid emotsioone, mis meie saime on võimatu kirjeldada, kuna need on nii ilusad ja suured, et elavad igavesti meie endi südametes. Ühesõnaga kokkuvõtteks kõikidele neile, kes soovivad armastuse väega liituda ja olete otsingul, et leida peo ühte olulisemat lüli, ehk siis pulmavana – soovitame siiralt Ingemar Ellerit. Aitähh sulle armas Ingemar meie ilusa ja armsa peo korraldamise eest! Sa muutsid meie päeva väga eriliseks ja infoks niipalju, et meil on plaan 10.aaasta pärast soov oma abielu kinnitada kiriklikul teel – siis 100% usaldame sind uuesti oma unistuste päeva korraldama.

Indrek Vannamik

Ingemar oli abiks OÜ GF Anapol 20. sünnipäeva peo korraldamisel. Alates ideede genereerimisest kuni ürituse läbiviimiseni oli tegu professionaalse ürituse korraldajaga. Ingemari soovitusel sai valitud artistid, kes meeldisid nii külalistele, kui töötajatele. Suured kiidusõnad samuti õhtujuhtimise ja seltskonna pidevas tegevuses hoidmise eest. Peoelamuse käest täispaketi tellimine oli õige otsus.

Kristi & Ott

Meie pulmaisa oli Ingemar Eller. Kohe peale esimest kohtumist oli selge, et tema on see õige ja nii ka oli. Ta oli meie jaoks lausa omamoodi pulmakorraldaja. Enne pulmi kohtusime temaga mitmel korral ja kõik sai kenasti läbi arutatud, et pidu saaks ilusti kulgeda. Väga tore oli see, et tal oli palju häid ideid, mille hulgast saime valida, aga samas ta ei surunud kunagi oma arvamust peale. Ta aitas meid nii planeerimisel kui ka oskas väga hästi välja tulla olukordadest millised ei osanud ette näha.

Tavaliselt kui oled võõrustaja siis endal ei jäägi aega peo nautimiseks, aga seekord see nii ei olnud. Pulma said nautida nii pruutpaar kui ka kõik külalised. Kuigi Ingemar hoidis meid ja külalisi koguaeg tegevuses ei unustanud ta, et tegemist on peoga ja pidu peab nautima. Kõik jõudsid omavahel juttu puhuda, jalga keerutada ja mängudest osa võtta. Ingemari mängud olid väga vahvad ja temaga võtsid seltskondlikest mängudest rõõmuga osa ka need, kes tavaliselt seda ei naudi. Suur aitäh ka bändile Absolut Lühis, kelle Ingemar kaasa tõi. Nende repertuaar oli mitmekülgne ja lauldi lausa mitmes keeles. Tantsuplats tõmmati kohe rahvast täis ning tühjaks ei jäänud see kordagi.

Elamus, mille me Ingemari peo korraldusest ja läbiviimisest saime on üdini positiivne. Kriitikanooli ei ole kusagile loopida. Ka tavapärasest kriitilisemad külalised ütlesid Ingmari kohta ainult head. Ja need, kes ise on plaaninud pulmi teha, ütlesid, et nüüd on nii raske teha, et latt on liiga kõrgele aetud. Need aga, kel pulma plaane varasemalt ei olnud, hakkasid mõtlema, et tahaks ikka ise ka kunagi. Tänu Ingemarile sai meie pulm täpselt selline nagu soovisime. Paremast ei oleks osanud isegi mitte unistada. Kui tegemist ei oleks olnud pulmapeoga, siis ütleks, et järgmine kord jälle. Aitäh, Sulle, Ingemar!

Igal juhul suured tänud ja ehk kunagi kohtume veel mõnel teisel sündmusel. Edu Sulle!

Kalle Paas

Tartu JK Tammeka kommertsjuhina kutsusin sündmusele Ingemari, et ta aitaks DJ-na läbi viia Sepa jalgpallikeskuse avamist ehk m2-festivali. Ingemar vastutas päevase kava helikujunduse ja muusikaprogrammi eest ning andis sellega häid emotsioone sadadele festivalikülalistele! Suurepärane töö! Soovitan Ingemari eriti tema pühendunud töösse suhtumise ja detailitäpsuse pärast! Sepa jalgpallikeskus rajati Eesti spordi ajaloo suurima ühisrahastuse ehk enam kui 3000 annetaja toel ning selle avafestivali raames toimus Eesti suurim jalgpalli EM-finaali ühisvaatamine.

Piret & Bram

Ingemar ja Siret moodustasid fantastilise duo viimaks läbi meie rahvusvahelist pulma(aastapäeva)pidu. Koos oli tore planeerida ja suurepärased ideed said teostatud. Erilised boonuspunktid lähevad kirja väga isikupärase ja toreda sõrmusetseremoonia eest. Pidu oli tempokas ja külalised ning pruutpaar jäid väga rahule. Meie täname!!!

Vallo

Pole paha mees, kes peab eelarvest kinni, täidab lubadused ja on ka valmis rohkem tegema. Pidu oli korralik, külalised väga rahul ja siis on rahul ka sünnipäevalaps ja tema naine. Programm oli tihe mille üle on ainult hea meel.

Helen & Marko

Aitäh Ingemarile suurepärase pulmapeo eest! Ingemar mitte ainult ei viinud pulmapidu super hästi läbi, vaid abistas kogu peo planeerimise protsessi juures. Muidugi ei saa mainimata jätta ka tema ägedaid ja põnevaid ideid, mis kindlasti meie pulmapidu rikastasid. Jäime ise ülirahule ja saime ka külalistelt ainult positiivset tagasisidet, et tegemist oli väga maitseka, toreda ja hästi korraldatud pulmapeoga. Ingemar sai ka külaliste poolt suure kiituse osaliseks. Ikka samas vaimus edasi! 😊

Kati

Leidsin Ingemar Elleri üles tuttava soovitusel. Korraldasin suvepäevi oma firmale ja kuna meil oli ajaliselt väga vähe aega jäänud, siis ei hellitanud eriti lootust, et Ingemar vaba on. Juhtus aga nii, et meil vedas ja saime kaubale. Juba telefoni teel vesteldes sain kõvasti naerda tema ägedate ideede peale ja tundus, et inimene saab kohe aru, mida meil vaja. Ürituse plaani panime paika väga kiiresti ja see sai igati vägev ja lõbus. Rahvas tuli temaga kohe kaasa ja üritus sujus rahva aktiivsel osavõtul väga mõnusalt. Kui tuli ette mõni ootamatus või oli vaja nn „jooksu pealt“ kava muuta, siis tegi ta seda väga sujuvalt. Ma ei pidanud ise üldse mitte millegi pärast muretsema, Ingemar mõistis mind poolelt sõnal. Kui soovite särtsakat, lõbusat ja maitsekat üritust, siis soovitan kindlasti Ingemari!

Triin

Mul on väga hea meel, et otsustasin TAD Logistics OÜ ja Rootsi Mööbel OÜ ühistel suvepäevadel iga-aastase youtube disko ära jätta ning asendada see hoopis Ingemari retrodiskoga. Kogu suhtlus oli algusest peale meeldiv, tehnika ja valgustuse pärast ei pidanud muretsema ning üritus oli Toosikannu Puhkekeskuses tänu Ingemarile suurepärane. Olen saanud töötajatelt ainult positiivset tagasisidet! Kõik oli täpselt selline, nagu soovisin ning olen saanud töötajatelt ainult kiidusõnu! Suur aitäh ja kohtumiseni uutel üritustel!

Mari & Indrek

Ingemar on eriti äge peojuht ja super hea suhtleja ning rahva kiire käima tõmbaja.  Kõik meie sünnipäevapeo mängud olid vahvad ja toredad. Kõik sõbrad räägivad siiani kui tore pidu oli ja uurivad õhtujuhi kohta. Aitäh armas Ingemar ja järgmiste vingete pidudeni 🙂

Katre & Aleksander

Tsau Ingemar ! Me täname Sind, et osalesid meie ülilahedas pulmas. Ilma Sinuta ei oleks see nii lahe olnud. Kogu programm oli sisukas ja ka külalised kiitsid, kui ilus, kena ja tore sa oled 😃 Nagu ma eelnevalt öelnud olen, peame järgmise peo ka koos Sinuga 😁

Heili & Mihkel

Suured, suured tänud Ingemarile hästi organiseeritud pulma eest!!! Kõik sujus super hästi.
Ingemar tegi meile enne pulmi väga hea kava, kus oli kellaajaliselt tegevused kirjas, mis ja kus toimub. Selle järgi oli hea orienteeruda. Kuid mainis juba kava saates, et kui tuleb ettearvamatuid asju siis saab muudatusi teha. Ingemar läks meie muudatusega hoopealt kaasa ja kogu pidu oli väga meelejääv nii pruutpaarile kui ka külalistele.
Diskopuldis oli Ingemar samuti väga meeldiv ja arvestad kõigi soove, nii et pidu kestis oodatust kauem ja seda ilma pruutpaari poolt seda palumata 😜 kuna rahvas oli väga hoos otsustas ta mängida kauem, sellist asja pole veel enne nähtud!!!
Suured, suured tänud Sulle Ingemar!!!

Kristi & Janno

Meie pulmapidu oli imeilus ja meeldejääv. Ingemaril oli väga palju häid ideid ja mängud olid väga lõbusad. Kõik oli super! Külaliste tagasiside oli ka väga positiivne. Paljud ütlesid, et nad ei ole nii toredat pulma näinudki. Kõik sujus ülihästi. Suur tänu Ingemar!

Lagle & Ats

Suur tänu Ingemar meie ühise juubeli suurepärase juhtimise eest.
Kõik oli hästi ette valmistatud ja saime ka ise oma sünnipäevapidu täiel rinnal nautida ilma muretsemata.
Pidu sai kohe alguses hoo üles ja tempo ei raugenud. Mängud olid lõbusad ja kaasakiskuvad. Sündmus meeldis nii meile, kui ka külalistele.
Suur aitäh veelkord!

Kersti & Raigo

Ingemariga kohtudes tekkis kohe selline äratundmisrõõm, et just tema ongi meie jaoks see õige inimene, et meie pulm toimida saaks. Kõik oli kuidagi paigas ja hästi planeeritud, mis muidugi meile endale andis tohutult kindlustunnet juurde, et kõigest sellest võib isegi asja saada. Me ei pidanud temas kordagi pettuma. Külalised tulid ilusasti kõigega kaasa ja kogu pidu oli väga lõbus.
Suured tänud Sulle Ingemar, et jätsid meile imelise ja üliägeda mälestuse meie pulmapäevast!

Nordea Kontserdimaja
perekond

Ingemar oli abiks Nordea Kontserdimaja suvepäevade korraldamise juures.
Ta avaldas muljet sellega, et suutis ennast olukorras õigesti kohandada. Ta ei surunud peale oma mänge ja asju, kuna väljas oli väga soe ja mõnus ilm, siis korraldas mänge vastavalt inimeste tujule ja suutis tekitada mõnusa ja vaba õhkkonna. Kui midagi muutus, oli tal kohe lahendus olemas ja mingit mölutamist ei toimunud.
Rahvas jäi väga rahule!
Aitäh Ingemar!

Tiia

Suured tänud Ingemarile, kes korraldas minu 50-nda sünnipäeva. Organiseerisin pidu FB kaudu kaugelt Austraaliast. Ei teadnud Ingemari ega polnud ka suuri ootusi. Tahtsin lihtsalt Eesti sõpradega kokku saada ja mõnusalt aega veeta. Tulemus oli super just tänu Ingemarile, kes kohe algusest hakkas pidu hooga juhtima. Ja kui tavaliselt ei saa Eestlaste puhul vedama ja pärast pidama, siis kell 8 juba rahvas tantsis ja laulis. Super tulemus!
Ei osanud nii head pidu uneski oodata 🙂 Olen otsatult tänulik.

Kristina & Taavi

Kuulsime Ingemarist meie ühise tuttava kaudu, kes teda soovitas. Sisetunne ütles juba enne esimest kohtumist, et oleme leidnud just õige inimese meie pulmade läbiviimiseks. Me jäime teostusega väga rahule ja tore oli veel see, et ta pakkus 2 ühes pidu. Ehk siis lisaks õhtujuhile oli veel diskor ka. Aitäh Ingemar, meenutame Sind ikka ja jälle hea sõnaga!

Gerli & Gert

Meie imeline päev leidis aset 24.07.2015. Ülivõrdes võrratuks tegid selle just inimesed, keda enda ümber eelneva pulmaplaneerimise käigus olime valinud. Muidugi oli põhirõhk peo hingel-pulmaisa Ingemaril ning me ei pidanud hetkekski oma valikus kahtlema. Ta ei tulnud meile appi ainult pulmapäeval, vaid oli nõu ja jõuga kohal juba päris planeerimise alguses. Miski polnud võimatu või teostamatu, sest koos leidsime alati lahenduse! Ka disko ajal oli kogu peorahvas põrandal ega tahtnud sealt kuidagi lahkuda. Suure kummarduse ja kniksu saatel soovime edastada oma suurimad tänusõnad ja julgelt soovitada tulevastel päevakangelastel Ingemari oma päeva rõõmu toojaks võtma!

Veronika & Marko

Juba esimesel kohtumisel jättis Ingemar mulje- mees teab, mida mees teeb. Meeldis just see, et ta oskas kombineerida nii traditsioonilisi kui ka uuendulikke tegevusi ja mõtteid seoses pulmadega. Mis kõige olulisem, ta ei surunud oma ideid peale. Pulmapäeval oli hea lohutaja ja sisendas optimismi- täna ei hakka vihma sadama, ärge üldse muretsege ja kusjuures vihma ei tulnudki!
Õhtu edenes õlitatult, ajakava oli paigas, mängud väga head ning nalja sai ka. Pärast bändi astus ta DJ rolli- ka selle eest sai ta meie külaliste kiidusõnad.
Veelkord AITÄH!

Reelika

Aitäh Ingemar suurepärase peo eest. Tegid minu 30. juubelipeo meeldejäävaks. Kõik oli hästi organiseeritud, mängud olid lahedad ja tantsida sai palju. Külalised olid samuti peoga väga rahul ja meenutavad seda pidu veel kaua.

Aitäh sulle!

Arti

Kõik külalised jäid minu 30.juubelipeoga vägagi rahule. Õhtu oli hästi organiseeritud, oli mängu ja tantsu! Muusikat tuli igale maitsele ja isegi minu ema mainis, et polegi nii lahedal diskensil enne käinud
Suurimad tänud Sulle Ingemar ja egas muud, kui et järgmisel üritusel näeme

Silver

Pipelife Eesti AS Nääripidu oli hästi korraldatud ja organiseeritud. Ingemar andis häid soovitusi, milliseid mänge valida ning mis tegevusi üldiselt teha.
Terve Pipelife Pere jäi peoga väga rahule!

Aitäh sulle Ingemar!

Marilin

Minu sünnipäevaõhtu möödus Ingemari juhtimisel ladusalt, lõbusalt ja tempokalt. Mängud olid lihtsad ja humoorikad ega pannud kedagi end halvasti tundma. Ingemar hoidis õhtut hästi üleval ja seltskonda koos ning kellelgi ei tulnud igavleda, samas ei olnud ta liiga pealetükkiv. Kogu aeg küll toimus midagi, ent mitte häiriva intensiivsusega. Plusspunktid hea ja ladusa väljendusoskuse eest. DJ-na oli Ingemar taas oma ülesannete kõrgusel. Lisaks hoolitses ta kogu tehnikakorralduse eest – tõi, pani üles ja viis. Kõik külalised kiitsid, ka need, kes tavaliselt suured mängumehed ei ole. Suur-suur aitäh kõige eest!

Triin & Raido

Pulmapidu oli super, kõik oli just täpselt nii, nagu me unistasime, soovisime ja ette kujutasime – oli väga ilusaid ja tõeliselt härdaid hetki ja samas ka palju, palju naeru ja nalja ning tõelist möllu. Oleme saanud külalistelt ka tagasisidet – kõik on tänulikud ja kõigile väga meeldis! Triin teeb kniksu ja Raido kummardab!

Mairika & Margus

Kui 2014.a. juuni alguses Ingemariga ühendust võtsime, et soovime kahe kuu pärast pulmad teha, oli ta kohe nõus meie tähtsat päeva läbi viima. Olime arvestanud võimalusega, et ei pruugi kahe kuuga saada pulmaisa, peokohta ja kõike muud sinna kuuluvat. Kuid meie vapra pulmaisa jaoks polnud see mingi probleem “Teeme ära!” Ingemar jagas vajalikke nõuandeid, pööras tähelepanu teemadele, mille peale me ise tulnudki ja kõik loksus kuidagi õigesti paika. Meie pulmapäeval, kui saabus Ingemar, teadsin, et nüüd on ohjad tema käes. Ja ma ei pidanud millegi pärast muretsema. Täname Sind Ingemar, et olid meiega meie tähtsal päeval ja muutsid selle kõigile meeldejäävaks!

Jane & Veiko

Ingemariga kohtudes oli 30 minutiga selge, et temast saab meie pulmas õhtujuht. Kohtumine oli super hästi ettevalmistatud. Väga väga meeldiv suhtlus, soovitused ja alati kiire kontakt nii telefonitsi, maili teel kui ka kohtumistel. Super äge õhtujuhtimine ning kordades ägedam pulmapidu kui ootasime. Tänud ning vahvaid kordaminekuid!

Tea

Mul on siiralt hea meel, et meie järvepidu sattus juhtima Ingemar Eller.
Tänu Sinu oskusele igast olukorrast professionaalselt välja tulla, sujus õhtu igati meeldivalt.
Mulle väga meeldis, kuidas Sa juhtisid ja kommenteerisid kontserdi osa. See andis kontserdi kordaminekuks suure panuse. Olen praeguseks kuulnud juba ka rahva poolset arvamust ja kõigil on Sinu kohta ainult kiidusõnu öelda.
Mina julgen Ingemari õhtujuhiks soovitada ja loodan temaga ka ise veel koostööd teha!

Jaanika & Marko

Väga asjalik ja tore pulmaisa. Oli suureks abiks. Pakkus välja häid ideid. Kõik mängud olid väga mõnusad. Sai piisavalt ennast liigutatud, et õhtu otsa laua taga ei istuks. Külalised olid ka väga rahul! Aitäh Ingemar suurepärase õhtu eest!

Inga & Heiki

Mõni hetk on elus ilusam kui teine.
Mõni hetk on kohe väga, väga ilus

Aitäh pulmapeo korralduse eest!

Eleri & Rustam

Enne pulmi Ingemariga vesteldes jättis ta väga asjaliku mulje. Ta jagas igasugust infot ning pakkus erinevaid variante välja. Ingemari puhul meeldis nii meile kui ka peokülalistele see, et ega meil eriti istuda ei lastud. Mängud olid väga toredad ja sellised, mida meie polnud kunagi kuulnud ega mänginud. Taustaks pani Ingemar erinevat muusikat (kogu muusika ja varustuse võttis ta ise kaasa, mis oli jällegi suureks positiivseks üllatuseks). Pean teda kiitma ka selle eest, et ta nii suure osa meie pulmakorraldusest enda kanda võttis. Saime ka külalistelt väga palju positiivset tagasisidet, et pulmaisa oli tore, asjalik ja mängud ning kogu korraldus oli super.

Sirkka-Leena & Madis

Ingemar oli enne pulmi suureks abiks – andis ideid ja oli alati olemas kui vaja. Algselt oli plaanitud palju erinevaid mänge teha, kuid peo käigus kohandus ta kiiresti pulmaseltskonnaga ja tegi mänge ning muid tegevusi täpselt õigest koguses. Vahele mahtus ka parasjagu aega, et süüa ja juttu puhuda. Oleme ka ühes tema eesti-inglise pulmas olnud, kus ta sai kahe erineva keele ja kultuuri sulandamisega kenasti hakkama. Väga südantliigutav oli, et teises pulmas mängist ta peale pruutpaari laulu järgmiseks kohe meie laulu

Kristi & Timothy

Suured tänud suurepärase pulmapeo eest. Jäime väga rahule

Ruth

Jäin oma sünnipäevaga väga rahule, seda kinnitasid ka enamus külalisi, et vinge pidu oli olnud! Kõike oli mõõdukalt! Eleni ja Viljari pulmas me juba saime Su asjalikkusest aru! Ja suur kiitus Sulle muidugi ansambli soovituse eest! Ma ei oska midagi eraldi välja tuua, aga see viktoriini mõte asjaosaliste kohta on Sul väga tore, mis siis, et küsimused ise välja pidin mõtlema.
Nii, et jätka samas vaimus!